2106718855 Σικελιανού Άγγελου 30, Νέο Ψυχικό dimi-0109@hotmail.com
hero image


 

Αρώνη Δήμητρα
Στρατιωτικός Χειρουργός Οδοντίατρος

 

Η ιατρός Δήμητρα Αρώνη αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2012, επιτυγχάνοντας το πτυχίο της στην οδοντιατρική με υψηλούς βαθμούς και πρώτη τη ταξει με υποτροφία. Ταυτόχρονα, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), λαμβάνοντας το βαθμό της Ανθυποσμηναγού στην Πολεμική Αεροπορία.
Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε όταν το 2012 έλαβε χρέη ως επιμελήτρια στο Οδοντιατρικό Τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Εδώ, εργάζεται με πάθος και αφοσίωση, παρέχοντας περίθαλψη σε ασθενείς με ποικίλες οδοντιατρικές ανάγκες. Ταυτόχρονα , εργάζεται σε ιδιωτικό ιατρείο με σκοπό την περαιτέρω εκπαίδευση και εξέλιξη.
Από το Σεπτέμβριο του 2013 έως τον Αύγουστο του 2017, η ιατρός βρίσκεται στη Σκύρο όπου παράλληλα με την υπηρεσιακή της τοποθέτηση στην 135 Σμηναρχία Μάχης, ξεκινά την ιδιωτική της επαγγελματική πορεία με το πρώτο της ιατρείο , φροντίζοντας για τη στοματική υγεία και θεραπεία των κατοίκων του νησιού.
Το Σεπτέμβριο του 2017, επιστρέφει στο 251 ΓΝΑ, ξανά ως επιμελήτρια του Οδοντοθεραπευτικού Τμήματος και ταυτόχρονα ξεκινά το νέο ιδιωτικό της ιατρείο στο Νέο Ψυχικο Αττικής το οποίο διατηρεί ως σήμερα με την ομάδα της.
Εκτός από την κλινική εργασία, η ιατρός επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη των γνώσεών της. Συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια και σεμινάρια, ενημερώνοντας τον εαυτό της για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της οδοντιατρικής. Η διαρκής εκπαίδευση την κρατάει στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής και ιατρικής προόδου, σε θέματα όπως η αισθητική χαμόγελου, η αόρατη ορθοδοντική , η προσθετική αποκατάσταση με εμφυτεύματα  και αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην παροχή ολοκληρωμένης οδοντιατρικής φροντίδας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των ασθενών της.