2106718855 Σικελιανού Άγγελου 30, Νέο Ψυχικό dimi-0109@hotmail.com
hero image

 

Για τους ιατρούς του Dental Care, η φροντίδα και τη θεραπεία των ιστών που περιβάλλουν τα δόντια έχει εξέχουσα σημασία. Με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία, οι ιατροί μας προσφέρουν τις εξής υπηρεσίες στον τομέα της περιοδοντολογίας:
    • Θεραπεία Ουλίτιδας: Η ουλίτιδα είναι μια φλεγμονώδης πάθηση των ούλων που συνοδεύεται από αιμορραγία και οίδημα των ούλων. Η στοχευμένη θεραπεία του ιατρείου μας οδηγεί στην πλήρη επούλωση τους 
    • Θεραπεία Περιοδοντίτιδας: Η περιοδοντίτιδα είναι μια φλεγμονώδης πάθηση των ιστών που περιβάλλουν τα δόντια, συμπεριλαμβανομένων των ούλων και του οστού. Με τη χρήση προηγμένων τεχνικών και θεραπευτικών προσεγγίσεων, προσφέρεται αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση της περιοδοντίτιδας.
    • Εμφυτεύματα: Η τοποθέτηση εμφυτευμάτων αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο αντικατάστασης χαμένων δοντιών. Η ομάδα μας διαθέτει την εξειδικευμένη γνώση και την εμπειρία για την ασφαλή και αποτελεσματική τοποθέτηση εμφυτευμάτων, δίνοντας στους ασθενείς της μια μόνιμη λύση για την αντικατάσταση χαμένων δοντιών.
    • Οστική Ανάπλαση: Η οστική ανάπλαση αποτελεί μια σύγχρονη προσέγγιση για την ανακατασκευή του οστού που έχει χαθεί λόγω περιοδοντικών προβλημάτων ή βλάβης τύπου κύστης με χρήση μοσχευμάτων και βιοσυμβατών υλικών.
    • Χειρουργική Εξαγωγή Έγκλειστων Δοντιών: Σε περιπτώσεις όπου δόντια έχουν παγιδευτεί εντός του οστού ή του ιστού, η χειρουργική εξαγωγή απαιτείται για την αφαίρεσή τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
    • Εξαγωγή Φρονιμίτη: Η ομάδα μας παρέχει ασφαλή και αποτελεσματική αφαίρεση εγκλείστων και ημιεγκλείστων φρονιμητών με περιορισμό επιπλοκών και ταλαιπωρίας, εξασφαλίζοντας μια θετική εμπειρία για τους ασθενείς μας