2106718855 Σικελιανού Άγγελου 30, Νέο Ψυχικό dimi-0109@hotmail.com
hero image

 

Το οδοντιατρείο "Dental Care " με έδρα το Νέο Ψυχικό Αττικής, αποτελεί ένα εξειδικευμένο οδοντιατρείο στον τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής. Με πάθος και επιδεξιότητα, η ομάδα του οδοντιατρείου προσφέρει υπηρεσίες που διαμορφώνουν και αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά του χαμόγελου
Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει, ξεχωρίζουν:

  • Λεύκανση Δοντιών: Η επαγγελματική και ασφαλής διαδικασία λεύκανσης δοντιών που απομακρύνει τους λεκέδες και τις αποχρωματισμένες επιφάνειες, αναδεικνύοντας το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών.
  • Όψεις Ρητίνης: Η εφαρμογή λεπτών στρώσεων ρητίνης στην επιφάνεια των δοντιών για την αποκατάσταση ατελειών και τη βελτίωση της εμφάνισης του χαμόγελου.
  • Όψεις Πορσελάνης: Η κατασκευή και η τοποθέτηση λεπτών κεραμικών όψεων πορσελάνης πάνω στα δόντια για τη βελτίωση του χρώματος, του σχήματος και της συμμετρίας του χαμόγελου.
  • Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου: Η χρήση σύγχρονων τεχνολογιών και λογισμικών για τον ψηφιακό σχεδιασμό του επιθυμητού αποτελέσματος πριν ακόμα αρχίσει η θεραπεία.
  • Εσωτερική Λεύκανση Δοντιών: Η εφαρμογή ειδικών υλικών λεύκανσης στο εσωτερικό των δοντιών για την αποκατάσταση ενδοδοντικά θεραπευμένων(απονευρωμένων) αποχρωματισμένων δοντιών.

Με εξειδικευμένη γνώση, τεχνογνωσία και επιδεξιότητα, οι ιατροί δημιουργούν χαμόγελα που αντανακλούν την αυτοπεποίθηση και τη φυσική ομορφιά των ασθενών τους. Μέσα από μια προσωπική και εξατομικευμένη προσέγγιση, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία αισθητικής οδοντιατρικής, ενώ προσαρμόζει κάθε θεραπεία στις ανάγκες του κάθε ασθενή.